بررسی انیمیشن اسکروج: سرود کریسمس
کارتون اسکروج: سرود کریسمس انگار کسی شرط بسته است که یکی از دوست داشتنی ترین آثار ادبی - که با موفقیت های بی شماری اقتباس شده است و همه از میکی ماوس گرفته تا ماپت ها تا مستر ماگو و بازیگران کلاسیک بریتانیایی تا جیم کری را در بر می گیرد. تنها چند هفته پیش به رایان رینولدز و ویل فرل - می توانست آنقدر ضعیف بازسازی شود که تقریباً غیرقابل تماشا بود.
فیلم عاشقانه غمگین خارجی و فیلم های سینمایی در ژانرهای دیگر را در سایت فیلم نماوا تماشا نمایید.
کاراکترهای متحرک به قدری سفت و کلی هستند که شبیه به کاراکترهای موجود در مجموعه شروعی هستند که با نرم افزار ایجاد انیمیشن در لپ تاپ شما ارائه می شود. انیماتورها به جلوه های بصری عبور اسکروج به مکان های مختلفی که ارواح او را می برند توجه زیادی داشتند و به نحوه حرکت شخصیت های اصلی، حالات صورت یا وزن بدن شان توجه زیادی نداشتند. آهنگ های لی بری، که در نوشتن فیلمنامه نیز مشارکت داشت، از فراموش شدنی تا کاملاً دردناک را در بر می گیرد، با اسکروج (لوک ایوانز) که یک تصنیف قدرتمند را که شبیه به طرد شدن بون جووی است، می سازد.
من با دوست و همکارم مت فاگرهولم علاقه ای به رمان سرود کریسمس چار دیکنز در سال 43 و بیشتر اقتباس های متعدد آن دارم. من هر سال به کتاب صوتی تیم کاری گوش می دهم و همیشه نسخه های فیلم مورد علاقه ام از جمله Alistair Sim، MGM، و Mister Magoo را تماشا می کنم (با آهنگ های عالی از تیم <<دختر بامزه>> جول استاین و باب مریل). من همچنین به "مردی که کریسمس را اختراع کرد" با دن استیونز در نقش خود دیکنز که این کتاب را می نویسد بسیار دوست دارم. امیدوارم در این ماه به کتابخانه مورگان در شهر نیویورک بروم تا نسخه خطی اصلی را ببینم. بنابراین حداقل ۷۵ درصد به این فیلم موافق بودم. برای شکست دادن من تا یک ستاره باید سخت کار می کردم.
فیلم ترسناک جنی و پخش زنده فوتبال امشب نیز در سایت فیلم نماوا در دسترس قرار دارد.
فکر می کنم هیچ کس نیازی به خلاصه نویسی از شخصیت ها یا طرح داستان ندارد. (اگر این کار را می کنید، با کتاب یا نسخه Alistair Sim شروع کنید.) شخصیت های سرود کریسمس دیکنز نمادهای فرهنگی هستند و نام اسکروج اکنون مترادف هر خسیس ثروتمندی است. دیدن همنامش اسکروج مک داک در نقش اسکروج با میکی موس در نقش باب کراچیت در نسخه دیزنی بسیار جالب است. اخراج معروف کریسمس توسط اسکروج با یک <<به! هومبوگ!>> و تینی تیم کراچیت <<خدا به همه ما برکت دهد>> هر دو به اندازه رودلف و عصاهای آب نبات بخشی از افسانه کریسمس هستند. این داستان کلاسیک رستگاری است. سرود کریسمس ماندگار می شود زیرا تغییر قلب از طریق تعامل با یک شخصیت مذهبی نیست، بلکه از طریق حساب کردن اسکروج از گذشته خود، ناکامی او در دیدن افراد اطرافش با درک و شفقت، و پیامدهای طمع و ظلم او است.
فیلم عاشقانه هندی و فیلم عاشقانه کره ای نیز از ژانرهایی که مورد استقبال هواراداران فیلم های این کشورها قرار میگیرد.
و سپس زبان زیبا و غیرقابل قیاس دیکنز است که در اینجا به طور اتفاقی کنار گذاشته شده است. در دسترس قرار دادن مواد قدیمی یک چیز است، اما این فقط آن را بیهوده می کند. شخصیت های ویکتوریایی نباید شبیه خریداران در فودکورت مرکز خرید یا بدتر از آن مانند یک کلوچه ثروت که ترجمه ضعیفی دارد به نظر برسند ("گذشته می تواند به شما صدمه بزند، مخصوصاً به شما، اما اگر از آن بیاموزید می تواند شفا پیدا کند." "خوشبختی هر چیزی است که بخواهید." باشد.>>)
فیلم عاشقانه ترکی نیز از دیگر ژانرهایی است که در فیلم های این کشور مورد استقبال قرار میگیرد.
برخی از اقتباس ها در اینجا بی ضرر هستند، اگر نه به خصوص معنادار، مانند ترکیب شخصیت های نامزد سابق اسکروج و دختر کارفرمای مهربانش یا تغییر خاطره کودکی اسکروج به خاطره ای از زندگی خود دیکنز. متأسفانه، تغییرات دیگر، نکات داستان را به شکلی غیرضروری سنگین به خانه می آورد، مانند تأکید بر ارتباط بین مرگ خواهر اسکروج و بیماری تینی تیم.
اما تغییرات دیگر حواس پرتی های بی هدف هستند، مانند اضافه کردن گروهی از خارپشت های خیابانی و جیرجیر موجودات جادویی ژربیل مانند و، به طرز مضحکی، سگ خانگی بزرگ اسکروج، پرودنس. تمام معامله بخیل انزوای اوست. او با سگی که نسبت به او محبت می کند و با او همراهی می کند، چه می کند؟ و در اولین گفتگوی شاد در صبح کریسمس، جایگزین کردن یک پیرمرد تصادفی به جای پسر باهوش و قابل توجه (اگر شکاک) چه می تواند باشد؟
فیلم سینمایی دوبله فارسی نیز با دوبله اختصاصی نماوا در سایت و اپلیکیشن این پلتفرم وجود دارد.
بهترین چیزی که می توان در مورد استعداد صدای درجه یک گفت این است که بی تقصیر است. ایوانز، جسی باکلی در نقش نامزد و جاناتان پرایس در نقش مارلی تمام تلاش خود را می کنند. اما حتی ایوانز و باکلی فوق العاده بااستعداد نیز نمی توانند این آهنگ ها را نجات دهند، کارهای بسیار کمتری از آهنگساز یا آهنگساز <<تخیل ناب>>، <<گلدفینگر>> و برنده اسکار <<گفتگو با حیوانات>>. نمونه اشعار: <<خوشبختی ستاره ای درخشان است. آیا ما خوشحالیم؟ بله ما هستیم." من زندگی کردن را دوست دارم و چرا که نه. "زیرا زندگی لذتی است که من آن را انکار نمی کنم."
این دومین باری است که بری نسخه موزیکال رمان دیکنز را خلق می کند. اولی یک فیلم لایو اکشن با آلبرت فینی در نقش اسکروج بود. یکی از به یاد ماندنی ترین آهنگ های آن فیلم، "Thank You Very Much"، دوباره به عنوان جشن مرگ اسکروج در اینجا تکرار می شود. اگر "سرود کریسمس" بعدی اجتناب ناپذیر بهتر از این باشد، خدا به ما برکت خواهد داد.
فیلم ,اسکروج ,کریسمس ,شخصیت ,دیکنز ,سرود ,سرود کریسمس ,فیلم عاشقانه ,مورد استقبال ,قرار میگیرد ,دسترس قرار